Dünyanın lider Kurumsal Uygulama Yazılımları sağlayıcısı SAP, SAP Forum 2011'de satranç efsanesi Garry Kasparov'u ağırlayacak. Kasparov, SAP World Tour kapsamında 23 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan SAP Forum'un açılış konuşmasını yapacak.

Strateji ve inovasyon alanındaki kurgusal yaklaşımlarıyla da tanınan Kasparov, bu yıl 16.'sı düzenlenecek olan SAP Forum 2011'de bir saatlik bir konuşma yapacak. Kasparov, Lütfi Kırdar Kongre ve Rumeli Sergi Sarayı'nda yapacağı ve farklı sektörlerden birçok yönetici, bürokrat, sivil toplum kuruluşu, medya temsilcisi ve teknoloji firmalarının katılmasının beklendiği konuşmasında, değişen dünyada yaşanan rekabeti ele alarak, katılımcılara strateji geliştirme üzerine önemli tavsiyeler verecek.

SAP FORUM 2011 kapsamında 1 salonda 100'e yakın sunum gerçekleştirilecek. Forumun içeriğinde, sektörlere özel yeni teknolojiler, müşterilerin kendilerinin anlatacağı başarı hikayeleri, vizyoner paylaşımlar, SAP uzmanları ile birebir görüşmeler yapılabilen Meet the Expert standları, bellek içi teknolojileri, mobilite ve bulut bilişim konularının da yer aldığı geniş demo alanları olacak. SAP FORUM 2011'in tamamı iş dünyasından 5 binden fazla kişi tarafından izleneceği tahmin ediliyor.

Arşiv

Etiketler