Erkek bakım markası Axe Türkiye tarafından hazırlanan dijital kampanyanın New York'ta gerçekleşen reklam çekimleri tamamlandı. Kampanyada dünyaca ünlü Çek model Karoline Kurkova yer aldı.

Axe Türkiye'nin, markanın en yeni ürünü Axe Excite'ın tanıtımına yönelik olarak gerçekleştireceği dijital kampanya facebook.com/axeetkisi sayfasında yürütülecek. Kampanya kapsamında Karoline Kurkova çekilen videolarda ideal Axe erkeğini tarif ediyor. Bu tarife uyduğunu düşünenler de, sayfada yer alan videoları kişiselleştirerek sayfalarında paylaşıyorlar. Kampanya kapsamında kullanıcılar farklı sürpriz hediyeler de kazanma şansı elde ediyorlar.

Karoline Kurkova Victoria's Secret'ın en ünlü meleklerinden birisi. 17 yaşında Vogue dergisinin kapağında yer alarak ünlendi. Bugüne kadar Balenciaga, Chanel, Christion Dior, Hugo Boss, John Galliano, Oscar de la Renta gibi markalarla çalışan Kurkova 2002'de Vogue Moda Ödülleri'nde Yılın Mankeni oldu. 2005'te Seamless, 2007'de My Sexiest Year, 2009'da G.I Joe: The Rise of Cobra adlı filmlerde de oyunculuk performansını sergileyerek beğeni topladı.

Arşiv

Etiketler