Fransa'da 13 yıldan bu yana APCI ajans tarafından verilen “Label of the Observeur Du Design” ödüllerinde iki Türk gıda tasarımı ödül kazandı. Eti'ye ait olan Karam çikolata ve Tutku bisküvisi tasarımlarıyla ödüle layık görüldü.

Eti Pazarlama Hizmetleri Müdürü Merve Erdebil Munguldar yaptığı açıklamada, “Bu tasarım için birkaç aşamadan oluşan araştırmalarla yaklaşık 3 bin 500 kişi ile görüşüldü. Bu süreçte sütlü ve bitter çikolata tüketicilerinin çikolata yeme alışkanlıkları, beklentileri ve motivasyonları detaylı olarak incelendi. Kapsamlı araştırmalar sonrasında ortaya çıkan çikolata tasarımları Eti markasına ve Türkiye'ye uluslararası prestij kazandırdı” dedi.

Eti'nin bu iki tasarımı, 2 yılda bir yayınlanan Observeur Du Design adlı ödüller kitabında da yer alacak.

Arşiv

Etiketler