MNG markası tüketicilerine ekranların sevilen ünlüsü Kadir Çöpdemir'in sesiyle mesaj iletiyor. Firmaların reklamlarında kullanmaktan hoşlandığı ünlü sima Çöpdemir patron rolüyle ekranlarda boy gösterdi.

Ünlü marka MNG yeni reklam kampanyasıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Reklamda, sunduğu hizmetlerin kalitesinden ve hızından eğlenceli bir şekilde bahseden reklam tasarımında, kargo hizmetlerini kullanmak isteyen bir firmanın MNG kargoyu seçtikten sonra, firmada olan değişim anlatılıyor. Ünlü kargo firmasının Türkiye'nin her tarafına hizmet götürdüğünden söz edilmekte. Reklamda mizahla birlikte Kadir Çöpdemir'in performansı dikkat çekiyor. 24 Hazirandan bu yana reklam filmi ekranlarda dönüyor. Radyoculuktan televizyon dünyasına geçen ve az bir sürede firmaların vazgeçemediği ünlü isimlerden biri haline gelen Çöpdemir, üslubu ve sempatik davranışlarıyla insanların sevgisini kazandı.

Şimdiye kadar Garanti Bonus Kart, Ülker, Babystar, Digitürk, Pınar Sucuk marka reklamlarında oynayan ünlü sima WorldCard reklamından sonra, MNG kargo reklamında ekranda göründü.  

Arşiv

Etiketler