Kanada'nın taze yüzü genç idol Justin Bieber, tecrübeli rockçı Ozzy Osbourne ve eşi Sharon Best Buy'ın Super Bowl'da reklamını yapmak için bir araya geldiler.

16 yaşındaki dünyanın en genç şarkıcısı Bieber, Black Sabbath'ın solisti Ozzy Osbourne ve onun America's Got Talent'ın hakimi olan eşi bu ayın başında reklam filmini Los Angeles'da çektiler.

Best Buy reklam filmine dair herhangi bir bilgi vermedi; ancak reklam, milyonlarca Super Bowl izleyicisi için ‘yaratıcılık ve mizahın vitrini' olacaktır, dedi.

Best Buy ABD Pazarlama'nın kıdemli başkan yardımcısı Drew Panayiotu, ‘Justin ve Ozzy'nin Best Buy'ın hikayesini anlatmamıza yardımcı oldukları için çok memnunuz. İnsanların bu reklamla ilgili çok büyük beklentileri olduğunu biliyoruz ve Justin ile Ozzy yepyeni bir eğlenceli boyut ekliyor,' dedi. Bu reklam Best Buy tarafından Super Bowl'den alınan ilk reklam.

100 milyondan fazla ilgi çeken yıllık Ulusal Futbol Ligi şampiyonluk maçı televizyon tarihindeki en çok izlenen olaydır ve yenilikçi bir reklam filmi için vitrin haline gelmiştir.  

Arşiv

Etiketler