“Start A Party” sloganıyla dünyanın farklı yerlerinde beklenmedik şekilde çeşitli partiler düzenleyen J&B yeni bir etkinlik hazırlığı içinde. Yılda 6 milyon adet 9 litrelik kutu satan ve dünyanın en büyük skoç viskilerinden birisi olan J&B bu kez Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde bulunan Ümit Burnu Kalesi'nde uluslar arası bir parti düzenliyor. Bu uluslar arası partiye Türkiye'den de 5 çift katılabilecek. Bunu şansı elde etmek içinse facebook.com/jbstartpartyturkey adresindeki yarışmaya katılmak.

Partinin düzenleneceği Ümit Burnu Kalesi Güney Afrika'nın en eski binası olarak kabul ediliyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin 4 – 31 Mayıs tarihleri arasında J&B Start A PArty sayfasındaki uygulamayı yükleyerek, J&B ile özgün bir kokteyl hazırlamaları ve bir de şerefe mesajı yazmaları gerekiyor. Katılımcıların hazırladıkları kokteyller Bar Training Center kurucusu Ertan Ergin tarafından değerlendirilecek, sonuçlar ise 3 Haziran tarihinde yine Facebook sayfasından açıklanacak.

J&B'nin bundan önce Boy George ile Kapadokya'da verdiği partinin yanı sıra Transilvanya'da Drakula'nın şatosunda da bir parti vermişti. Start A Party End of the World sloganıyla Arjantin'in en uç noktasında bulunan bir hapishanede gerçekleştirilen partinin yanı sıra, 2009'da Turkuazoo'da da Start A Party Underwater da çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz yıl ise Start A Party Byblos'a Lübnan ev sahipliği yapmıştı.

Arşiv

Etiketler