İstanblue Vodka, düzenlediği “İstanblue Anlat” yarışmasıyla, katılımcılara İstanbul'u yazı, fotoğraf, video ya da grafik tasarımla İstanbul'u diledikleri gibi anlatma şansı veriyor. Başvuruların 18 Temmuz'a kadar www.istanblueanlat.com sitesine 18 Temmuz'a kadar yapılabileceği yarışmaya katılanlar çeşitli hediyelerin de sahibi olacaklar.

Yarışmaya katılan çalışmalar iki aşamada değerlendirilecek. İlk aşamada,bir moderatör tarafından web sitesi üzerinden yapılan bütün başvuruların katılım koşullarına uygunlukları kontrol edilecek. İkinci aşamada, her kategoride ön elemeyi geçen yarışmacılar, “İstanblue Anlat” projesi kapsamında özel olarak belirlenen jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödüllendirilecek. Jüri üyeleri arasında, dDF Proje Geliştirme ve Tasarım Bölüm Başkanı Arhan Kayar, Rafineri Ajans başkan Yardımcısı Ayşe Bali, Rafineri Yaratıcı Yönetmen Orkun Demirelli, Zarakol İletişim Ajans Başkanı Necla Zarakol, Zarakol İletişim Genel Müdür Yardımcısı Tolga Koç ve Yönetmen Cihan Zarakol var.

Yarışmada fotoğraf kategorisi birincisi Nikon Coolpix p90, ikincisi L100; film kategorisi birincisi Sony HDR CX 105 E, ikincisi DCR SX53 E; hikaye kategorisi birincisi Samsung Galaxy Tab, ikincisi HP 110-3102ST; tasarım kategorisi birincisi Wacom Intuos, ikincisi Wacom Bamboo ödüllerinin sahibi olacak. Her kategoride üçüncü olan yarışmacılar İstanblue Vodka tarafından düzenlenecek olan etkinliklere 1 bir boyunca giriş hakkı elde edecekler.

Arşiv

Etiketler