iPad kullanıcıları tablet bilgisayarlar için hazırlanmış farklı reklamlar görmüş olsalar da, Apple'ın hazırladığı iReklamları Aralık ayında gerçekleşen testler dışında gören olmadı. iReklamı ilk benimseyen markaların başında Unilever geliyor. iReklamı iPad üzerinde yayınlanacak ilk marka da Unilever.

Unilever'in iPad üzerinde yayınlanacak olan ürünü de Dove tarafından erkeklere yönelik olarak üretilen ürünler. “Kendi Teninde Rahatsın” sloganı ile yayınlanacak olan reklamda Magic Johnson, Bobby Hurley, John Tompson III gibi ünlü basketbolcular rol alıyor. Dove'un iReklamında sorulacak olan sorulara doğru cevap verenler aynı zamanda Los Angeles'da gerçekleşecek olan oyunda Magic Johnson ile tanışma şansı da elde edecekler.

iReklamların iPadler üzerinde yayınlanması kasım ayında gerçekleşen işletim sisteminin güncellenmesi ile mümkün hale gelmişti. Ancak Apple'ın iPadlere özel reklamlar yaratması uzun bir süreye yayıldı. Sürenin uzamasının en önemli nedeni farklı boyutları olan bannerları uygulamalara entegre etme konusunda geliştiriciler tarafından yapılması gereken planlardı.

Arşiv

Etiketler