İş dünyasının en prestijli uluslararası ödüllerinden olan International Business Awards (IBA) 2011 sonuçları açıklandı. ING Bank, finans sektöründe “serbest tasarruf hesabı” olarak yeni bir kategori yarattığı ‘Turuncu Hesap' ile IBA Onur Ödülü'ne layık görüldü. 21 Ocak 2011 tarihinde lansmanı yapılan turuncu Hesap, 360 derece iletişim kampanyası ile kısa sürede tüketicilerin ilgini çekmiti.

ING Bank Bireysel Bankacılık ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, 8 ilde yapılan araştırma sonucu Turuncu Hesap bilinirliği ile ilgili olarak kısa sürede önemli adımlar attıklarının ortaya çıktığını söyledi ve Turuncu Hesap'ı sadece biri ürün değil, Türkiye'nin tasarruf Bankası olma stratejilerinin bir parçası olarak gördüklerini, Turuncu Hesap'ın bireylerin birikimlerini en iyi koşullarda özgürce değerlendirmelerini sağlayarak onları tasarrufa yönlendirdiğini belirtti.

Stevie Ödülleri olarak da verilen, 2002 yılında Amerikan İş Dünyası Ödülleri olarak verilmeye başlanan ve 2003 yılında uluslararası platforma taşınan IBA 2011 ödül töreni, 11 Ekim'de Abu Dabi'de gerçekleştirilecek.

Arşiv

Etiketler