Japon premium otomobil markası Infiniti Red Bull Racing ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Marka bu anlaşma ile Infiniti Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Red Bull Racing'in 2011 ve 2012 sezonları ana sponsoru oldu. Infiniti, F1'in bütün pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde performansını Red Bull ekibi ile paylaşacak.

İki yıllık anlaşma çerçevesinde Infiniti logosu Red Bull Takımının yarış ekipmanları da dahil olmak üzere, otomobillerde ve pilotların tulumlarında da belirgin olarak yer alacak. Infiniti gerçekleştirilecek olan marka pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin yanında Renault ile beraber de çalışmalar yapılacak.

Infiniti Başkan Yardımcısı Andy Palmer F1'in marka açısından küresel anlamda tanınmak konusunda uygun bir alan olduğunu ve markanın Büyüleyici Performans felsefesine de son derece uyumlu olduğunu belirtiyor. Red Bull Racing takım patronu Christian Horner da Infiniti'nin kendilerine sunduğu inovatif planlardan etkilenerek böyle bir çalışmayı kabul ettiklerini söylüyor. Her iki taraf da, yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyeti ve taşıdıkları heyecanı da dile getiriyor.

Arşiv

Etiketler