Formula 1 Red Bull Racing takımının Alman Pilotu Sebastian Vettel, Infiniti'nin ilk küresel marka elçisi oldu. Vettel yarış dönemleri ve özel etkinliklerde markanın yüzü olarak yer alacak. Infiniti, iki yıllık sponsorluk anlaşması imzaladığı Red Bull Racing takımının bir numaralı pilotunu da marka elçisi yaparak, işbirliğini kuvvetlendirdi.

Japon premium otomobil markası Infiniti'ye tanıştığı günden bu yana gönülden bağlı olduğunu belirten yıldız pilot tasarımı ve yol tutuşu ile sürücüyü etkileyen bu spor ve konforlu otomobilin bazı modellerini test ettikten sonra hayran olduğunu, takım olarak da deneyimlerinden faydalanacakları Infiniti ile, gelecekteki ortaklıklarını da iple çektiğini belirtti.

Infiniti Küresel Pazarlama İletişimi Sorumlusu Simon Sproule de, Red Bull Takımının, Infiniti gibi meydan okuyan ve kazanan bir takım yaratmak konusuna istediğini almaktan korkmayan bir marka olduğunu ortaya koyduğunu ve bu başarının de temelinde Vettel'in performansının yattığını söyledi. Sproule, gelişen takım ortaklığı ile Vettel'le de yakın ilişkiler kurmalarının ve onu da Infiniti ailesinden biri olarak görmelerinin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Arşiv

Etiketler