Radikal Gazete'si Referans Gazetesi ile birleşince gazete çalışanları birbirini takiben ayrılmaya başladı. İki köşe yazarı daha gazeteye veda etti.

Yazı işleri müdürü Erdal Güven'in telefonuyla "Partizan gazeteciliğin geri dönüşü" isimli yazısını yazmakta olan Haluk Şahin, yazısını değiştirerek veda yazısını yazmak durumda kaldı. İsmet Berkan yerine geçen Eyüp Can, Haluk Şahin'e yeni oluşturulan gazetede kendisine yer vermeyeceklerini ifade edince Şahin şöyle yazdı; “yapım gereği, sesimi çıkarmadım, bir iki kez hariç sert polemiklere girmedim. Bu durum beni çok okunan yazar haline getirmedi. Zaten öyle bir niyetim de yoktu” dedi. ayrıca yazar, kendi seçimi olduğunu ve şikâyetçi olmadığını da belirtmiş.

Gazeteden ayrılan ikinci isim Nur Çintay ise biraz sitemliydi. O da, falında ayrılık çıktığını belirtip herkese iyi tatiller dileyerek yazısını bitirmiş. Gazetede çalışmaya devam edecekler arasında bulunan Hakkı Devrim ise, gazeteden ayrılan genel yayın yönetmeni için, “biz sana teşekkür borçluyuz” başlıklı yazısıyla seslenerek, “kıymetini bileceklere emanet ol” diye noktalamış  

Arşiv

Etiketler