Milli takım kaptanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye A Milli Basketbol Takımı sponsoru olan adidas'ın yaptığı reklam kampanyası olan, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası başlamadan önce, milli takımın giydiği formanın tanıtılması ve basketbol turnuvasına, milli takıma dikkatleri çekmek hedefiyle yaptığı reklam filminde oynayacak.

Filmin çekimlerinde samimi ve esprili bir tarz sergileyen Türkoğlu, film setinde ki tavırları doğaldı. Oyuncunun milli takıma inancının olduğu anlaşılmaktaydı. Adidas markasının milli takım için hazırladığı ve adının “bu forma bizim” reklam kampanyasının ilk adımı olan filmin arka görüntüleri oldukça beğeni toplayacağa benziyor, özellikle Hido hayranları tarafından.

Adidas markasının sponsor olduğu FİBA Dünya Şampiyonası esnasında giyilecek olan forma, fonksiyonel, teknoloji, tasarım bağlamında yenilik içeriyor. adidas'ın Climacool® teknolojisiyle üretilmiş olan formanın kumaşı da özel olmakta. Isıyı ve teri emebilme ve onu buharlaştırarak atıyor. Formanın tasarımı sade ve iki yakada klasik adidas bantları bulunmakta. kumaş yapısı delikli olarak tasarlanmış. Adidas'ın hazırladığı “bu forma bizim” reklam kampanyası, formayı öne çıkararak, Türkiye'nin milli takıma duyduğu sevgi ve verdiği desteği ifade ediyor.  

Arşiv

Etiketler