David Beckham ve H&M uzun vadeli işbirlikleri kapsamında, milyonlarca Beckham hayranına ulaşmak amacıyla bir iç giyim koleksiyonu çıkartmaya hazırlanıyor. İşbirliği sayesinde Beckham uzun süredir beklenen David Beckham İç Giyim Koleksiyonu'nu üretme ve H&M'in dünya genelinde 40 ülkede yer alan 1800 mağazasında satma olanağına ulaşacak. Mevsimsel olarak sergilenecek olan koleksiyon işbirliğinin anlamlı bir başlangıcını oluşturuyor. Koleksiyon ilk kez 2 Şubat 2012'de Sevgililer Günü kampanyasına özel olarak satışa sunulacak.

Becham konuyla ilgili olarak bir açıklama yaparak gerçekleşen işbirliğinden ötürü heyecan duyduğunu söyledi. H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson da spor ve stil ikonu Beckham ile İç Giyim Koleksiyonu ile başlayan işbirliğinin olağanüstü bir maceranın sadece başlangıcı olduğunu ifade etti.

David – Victoria Beckham çifti gittikleri her yerde ilgi çeken, dünyayı yeniden tanımlayan ve neredeyse dünyanın her yerinde tanınan bir çift. David Beckham dünyanın en pazarlanabilir isimleri arasında gösteriliyor. Beckham 2011 yılında iş ortağı Simon Fuller ile birlikte kendi iç giyim koleksiyonunu dahil etmek için yeni bir marka Kimliği ve David Beckham markalı ürünlerinin duyurusunu yaptı.

Arşiv

Etiketler