Alman Lürzer's ARCHIVE dergisi Ocak sayısının kapağında bir Türk ilanına yer verdi. Grey İstanbul tarafından hazırlanan Google çalışması aynı zamanda Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri'nde de büyük ödül Kıpkırmızı'yı kazanmıştı.

Lürzer's ARCHIVE dergisi görsel ya da basılı medyada öne çıkan reklam kampanyalarını tanıtan bir dergi. 35 ülkede basılıyor ve 150 bin civarında dağıtım adedine sahip. Reklam ve tasarım sektörüne uluslararası trendleri takip edebilme olanağı veren dergi birçok sektör profesyoneli tarafından takip ediliyor. Dergide yayınlanacak olan reklamların seçiminde fikrin orijinalliği ve uygulanma kalitesi gibi uluslararası yarışma kriterleri göz önünde bulunduruluyor.

Grey İstanbul CEO'su Alper Ünal da, son yıllarda Türkiye'den reklam ajansları tarafından yapılan çalışmalara zaman zaman yer veren derginin kapak için bu ilanı seçmiş olmasının önemli olduğunu söyledi. Ünal, Grey İstanbul ilanının Lürzer's ARCHIVE'in kapağında yer almasının Türk reklamcılığı için de büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Arşiv

Etiketler