\"\"Açıkhava Reklamcıları Derneği, reklam sektörünün yaşadığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla, ayrıca reklam sektörünü temsil etmek için, 2000 yılında derneği kurduklarını anlatan, ARED başkanı Birol Fedai, bundan 10 sene evvel, reklam sektörünün sesi olmak amacıyla derneği kurduklarını, bu noktada üyelerinin sahip çıkmasıyla bunu başarabildiklerini söyledi.

Açıkhava reklamcılar derneğinin 10.kuruluş etkinlikleri, sabahleyin Anıtkabir ziyaret edilerek başlatıldı. Kuruluşunun verdiği coşkuyu, Cumhuriyetin kurucusu, Ulu Önder Atatürk'ün huzurunda daha da pekiştirmek istediklerini ifade eden Birol Fedai; Atatürk'e saygı ve şükranlarını sunarak, her zaman ilke ve devrimlerine yürekten sadakatlerini tekrarlamak amacıyla orada bulunduklarını ifade etti.

Bütün sektörle birlikte, bu kadar onurlu bir anı tatmanın sevincini yaşıyoruz dedi. Bu ziyaretten sonra, Açıkhava reklamcıları derneği üyeleri, 10.yıl adına düzenlendikleri gecede buluştu. Gece, Ankara Binicilik İhtisas Kulübü'nde yapıldı.

Bu gecede konuşan Birol Fedai, 10 sene önce kurduğumuz Açıkhava reklamcıları derneği, sizlerin katkılarıyla dünyada akredite olup, saygı gören bir kuruluş olmuştur. Hedefimiz, içinde bulunduğumuz sektörün sorunlarını, yerel yönetimler başta olmak üzere, tüm muhatap kurumlara ifade etmek dedi. Kutlama gecesi, derneğin kurucu üyelerine ve ilk kurulduğu günden bu zamana kadar olan süreçlerde, görev yapan yönetim kurulu üyelerine plaket verilmesi ve 10.yıl pasta kesimiyle son buldu.

Arşiv

Etiketler