Her yıl yapılan yarışmada lisans ve lisans üstü öğrenciler Google AdWords kullanımı ile pazarlama kampanyaları oluşturarak meydan okuyorlar. Bu yıl yarışmaya katılanlara, sivil toplum örgütleri ile beraber çalışma seçeneği sunuluyor.

Kar amacı gütmüyor: Eğerki Google Pazarlama Yarışmasını kazanan bir okulun partneriyseniz Google size para ödülü veriyor. Geçmiş yıllarda öğrenciler 200 dolarlık AdWords hesapları kurmak ve pazarlama kampanyaları oluşturmak için işletmeler ile beraber çalıştılar. Ancak bu yıl girenlerin orta ve küçük ölçekli sivil toplum örgütleri ile çalışma imkanları da var.

Öğrenciler, 31 Ocak itibari ile 3 haftalık bir süreç içinde kampanyalarını oluştururlar. Daha sonra kampanyanın etkililiği Google ve bağımsız bir akademik grup tarafından incelenir. Eğer ki kazanan grubun partneri sivil toplum örgütlerinden ise, bir de bu örgütlerin güçlü ödülünü kazanma şansları var: 1. Olana 15.000 dolar, 2. Olana 10.000 dolar, 3. Olana 5.000 dolar. Bu ödül sayesinde pazarlama öğrencileri, yeteneklerini geliştirme ve fark yaratma şansına sahip olurlar.

Google başvuruları buradan kabul ediyor  

Arşiv

Etiketler