Dünyada ve Türkiye'de en çok kullanılan arama motoru Google, bizlere daha iyi hizmet verebilmek için, durmadan çalışıyor. Sürekli kendini yenileyerek, Pazardaki büyük payının hakkını veren Google, artık bize en taze bilgiyi sunacak.

Çalışma biçimini ve algoritmasını neredeyse tamamen değiştirecek olan Google, aradığımız bilginin en güncel halini bizimle paylaşarak, bu güncel bilgileri, daha eski tarihli bilgilerin önüne koyarak, yine hayatımızı kolaylaştıracak büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Kullanıcılar artık bir bilginin eski ve yeni tarihli haberlerine ulaşabilecekler. Genelde tüm kullanıcılar, ulaşmak istedikleri bilginin, en güncel ve en taze bilgi olmasını isterler. İşte buradan yola çıkan Google ekibi, bizlere daha iyi hizmet verebilmek, rakiplerine de fark atabilmek için yeni bir sistem geliştiriyor.

Aradığımız ya da ulaşmak istediğimiz bilgileri, en hızlı şekilde ayağımıza getiren Google, artık bilgilerin tarihleriyle de ilgilenecek. Geçen ayın, geçen haftanın ya da en son saatin bilgilerine mi ulaşmak istiyorsunuz? Google, size tüm zaman seçeneklerini sunarak, sizi gitmek istediğiniz tarihteki bilgilere yönlendirecek. Zaten en güncel bilgileri kolaylıkla bulduğumuz Google'ın bizim için zaman seçenekleri yapması, ulaşmak istediğimiz her bilgiye, daha çabuk ulaşacağımızı düşündürüyor.

Bir bilgi ya da haberle ilgili en güncel sonuçlara artık daha rahat ulaştırabilen Google'a, durmadan kendini yenileyen hizmetleri için teşekkürler…  

Arşiv

Etiketler