Google+ hobi amaçlı ya da profesyonel olarak fotoğraf sanatıyla uğraşan kullanıcılar için, Saatchi Gallery adıyla bilinen, Londra'nın önemli sanat galerisiyle iş birliği yaparak, fotoğraf yarışmasını başlattı.

Dünya çapında yapılan yarışmada, üniversite öğrencileri tarafından çekilen fotoğraflar google+ aracılığıyla paylaşılacak ve aralarından en başarı olan fotoğraflar, Saatchi Gallery'de sergilenecek. Sadece üniversite öğrencilerinin yeteneklerini paylaştığı bu platformda, kazanan fotoğrafları büyük ödüller bekliyor olacak. Fotoğraf sanatıyla profesyonel olarak uğraşan bir jürinin belirleyeceği başarılı fotoğraflar 2 ay boyunca Londra'da sergilenme şansına sahip olacak. Saatchi Gallery'deki sergiye, yanlarına bir arkadaşını alarak katılma imkanı bulacak şanslı adayların kim olacağı merakla bekleniyor.

Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken şey; 10 farklı kategorinin olduğu yarışmada, istediğiniz kategoriyi seçerek, paylaşmak istediğiniz fotoğrafınızı Google+'ya yüklemeniz gerekmektedir. Daha sonrada 31 Ocak 2012'ye kadar, google.com/photographyprize adresinden kayıt yaptırarak siz de şansınızı deneyebilirsiniz.

Google+'ı kullanarak, Saatchi Gallery London'ı çevrenize ekleyip, yarışmayla ilgili en güncel bilgilere sıcağı sıcağına ulaşabilirsiniz.  

Arşiv

Etiketler