Garanti ‘Mortgage Uzmanı' sloganı doğrultusunda hazırladığı ‘Hızlı Taşın' videosuyla Amerika'nın internet reklamcılığı alanında en prestijli yarışmalarından biri olan Internet Advertising Competition 2011'de ödül almaya hak kazandı.

Bir grup öğrencinin yeni bir eve taşınmasını konu eden video, Online Video Kategorisi'nde Outstanding Online Video (Üstün Başarı) ödülü kazandı. Reklam filmi yayınlandıktan sonra uzun bir süre gerçek bir olay zannedildi. Internette paylaşma rekoru kıran reklam filmini bir ay iöçinde 500 bin kişi izledi. Video sitelerinin bir hafta boyunca en çok izlenen videosu olan ‘Hızlı Taşın' bazı ulusal televizyonların haber bültenlerinde de ekrana geldi.

Garanti'nin ‘Hızlı Taşın, Kolay Taşın' videosu, uzakta bulunan bir evden bir el kamerasıyla çekilmiş izlenimi veren görüntülerle dört gencin taşınmalarını ekrana getiriyor. Yorulup işi kolaylaştırmak için çareyi kaldıraç kurmakta bulan gençler önce bir koliyi kaldıraç üzerine koyuyor. Bir gencin zıplamasıyla birlikte havalanan kutuyu balkonda bulunan diğer gençler yakalıyor. Ardından koydukları televizyon balkona ulaşamıyor ve yere düşüp paramparça oluyor. İki genç koşarak uzaklaşıyor ve Garanti'nin ‘ev sahibi olmanız an meselesi' ilanının bulunduğu bir reklam panosunun yanında gülmeye devam ediyorlar.

Video'ya ulaşmak için: www.hizlitasin.com

Arşiv

Etiketler