Japonya'da meydana gelen deprem felaketi için bir araya gelen oyun firması Zynga ve sosyal medya gündeminden düşmeyen şarkıcı Lady Gaga tekrar bir arada. Lady Gaga yeni albümü Born This Way'i Zynga'da tanıtıyor ve ikili bu defa sanal çiftlik oyunu Farmville'in yanına Gagaville'i ekliyor. Kurulan Gagaville çiftliğinde, Clear Channel iHeartRadio işbirliği ile albümde yer alan parçalar tanıtılıyor. Rewardville'de de bu ortaklı kapsamında Gaga için özel olarak tasarlanmış sınırlı sayıda sanal ürün de satışa sunulacak.

Gagaville oyunu 17 Mayıs'ta yayınlanacak ve ziyaret eden kullanıcılar daha önce yayınlanmamış olan parçaları burada dinleme fırsatı bulacaklar. Gagaville çiftliği de şarkıcının tarzına uygun olarak tasarlanmış. Gaga yeni albümünü farklı bir şekilde kutlamak istediğini ve Zynga'nın da hayranları için bu sihirli yeri yarattığını söylüyor.

Şarkıcının 23 Mayıs'ta çıkacak olan albümünün tamamını bedava indirmek isteyen kullanıcıların Best Buy'dan 25 dolarlık bir oyun kartı almaları gerekiyor. Zynga oyun kartının fiyatına “Words With Friends” adlı oyunun bir versiyonu olan “Words With Gaga” oyununun da dahil olduğunu açıkladı. Gün içinde oyunu oynayan kullanıcılar albümün imzalı bir kopyası yanında bedava konser bileti kazanma şansına da sahip olacaklar.

Arşiv

Etiketler