Düşük kalorisi ve gerçek meyve parçacıklarıyla dondurma severlerin beğenisini kazanan Fruttare, eğlenceli sosyal medya uygulamalarına bir yenisini ekledi. Fruttere, Survivor adasında yaşananların parodileştirilerek izleyenleri eğlendirdiği “Yaşam Mücadelesi” videolarının ardından bu kez de “Türkiye'nin En Çok Kurtarılan İnsanı” oyunuyla sosyal medyada yeni bir heyecan başlattı.

“Türkiye'nin En Çok Kurtarılan İnsanı” uygulamasında, insanlar sanal dünyada birbirlerini kurtarıyorlar. Oyunun nasıl oynanacağı ve kuralları da, Yaşam Mücadelesi videolarının da yaratıcısı olan BatesMotelPro ekibi tarafından eğlenceli bir viralle anlatılıyor. Uyuna başlayan kullanıcılar adadan kurtarmak istediği 3 arkadaşını seçerek yardım istemeye başlıyor ve arkadaşlarını da oyuna dahil ediyor. Kurtarılma sayısı arkadaşları tarafından kurtarıldıkça artan oyuncular adadan kurtarılma sayıları arttıkça ödüller de kazanıyorlar.

15 Ağustos tarihine kadar sürecek olan yarışmaya katılanlar adadan kurtarıldıkça büyük ödül olan Phuket Adası tatilini kazanmaya bir adım daha yaklaşıyorlar.

Yarışmaya katılmak için: www.facebook.com/fruttare

Arşiv

Etiketler