Geliri Koruncuklar ve UNICEF yararına kullanılacak olan Formula Futbol Şöleni saat 19:00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gerçekleşecek. 2011 sezonunun ilk maçı olacak karşılaşmada, dünyanın en hızlı pilotlarından oluşan Nazionale Piloti ve Türkiye'den ünlü isimlerin oluşturduğu ALL STAR takımları mücadele edecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün desteğiyle düzenlenen 5. Formula Futbol Şöleni'nde kalpler Koruncuklar için atacak. Lotto, Medical Park ve Sportoto tarafından da desteklenen bu önemli sosyal sorumluluk projesi NTV SPOR tarafından televizyonda, Power Group aracılığıyla da radyoda yayınlanacak.

Fernando Alonso, Felipe Massa, Sebastian Vettel, Jérôme d'Ambrosio, Ivan Capelli, Maro Engel, Vitantonio Liuzzi, Christian Montanari, Jules Bianchi, Andrea Ferrari, Johnny Cecotto, Alberto Valerio, Jason Tahincioğlu, Sergio Perez, Jaime Alguersuari, Vitaly Petrov, Paul Di Resta gibi ünlü isimlerin karşısında, Sarp Apak, Kerem Alışık, Ferhat Göçer, Yılmaz Erdoğan, Ege, Engin Altan Düzyazan, Cansel Elçin, Suat Kaya, Erkan Önal, Hasan Şaş gibi isimler ter dökecek.

Arşiv

Etiketler