İş dünyasının en prestijli ödüllerinden “International Business Awards”dan Finansbank'a beş ödül geldi. Finansbank, kart aidatı olmayan kredi kartı Fix Card ile “Ürün Bazlı Pazarlama Kampanyası” ve ”Finansal Servisler Reklam Kampanyası” kategorilerinde Stevie Ödülü kazandı. Finansbank çalışanlarına özel sosyal kulübü FinClub web sitesi ve eğitim portalı Fİnarmoni ile Distinguished Honoree ödülü kazanan bankanın “Finansbank'ı Geleceğe Taşımak” adlı animasyon videosuyla da onur ödülünün sahibi oldu.

International Business Awards bu yıl sekizinci kez düzenlendi. Yaklaşık 40 ülkeden şirketin başvuru yaptığı ödüller şirket ve organizasyonları yıl içinde kaydettikleri başarı ve sosyal hayata olan olumlu katkılarını göz önünde bulundurarak değerlendiriyor. Business Awards 2011 Ödülleri 11 Ekim tarihinde Abu Dhabi'de düzenlenecek olan törenle sahiplerini bulacak.

Finansbank'ın uluslararası arenada da kazandığı ödüllerle başarısını pekiştiren kredi kartı Fix Card kredi kartı kullanmak istemeyen kitlenin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda geliştirildi ve kredi kartını kart aidatı nedeniyle kullanmak istemeyenler açısından önemli bir engeli kaldırdı. Fix Card 2010 Mayız ayında pazara sunuluşundan bu yana, 400 bin kişiye ulaştı.

Arşiv

Etiketler