Bu sene beşincisi yapılan ve MediaCat dergisi tarafından organize edilen Felis Ödülleri kazananlara verildi. Organizasyonun sponsorluğunu ATV, Ströer Kentvizyon ile Sabah Gazetesi yapmaktadır. Four Seasons Bosphorus Hotel de yapılan Ödül Töreni 21 Eylülde yapıldı. Birincilik ödülleri 21 farklı dal için verildi. Bunlarla birlikte, yılın medya ajansı ile büyük ödül de sahiplerine verildi.

MediaCat Felis Ödülleri, en çok yaratıcı medya fikirleri, başarılı stratejileri teşvik etmeyi hedeflemektedir Bu organizasyonda kazanan isimler 26 Ağustos'ta yapılan düzenlenen jüri oylaması ile belirlendi. The Coca Cola Company Türkiye Başkanı Galya Molinas jüri başkanlığını görevini yürüttü. Büyük ödül Bonus Card 10. Yıl Kutlaması reklam kampanyası çalışmasıyla Cereyan Medya ajansının oldu, yılın Medya Ajansına verilmesi planlanan Büyük Ödül ise, Mindshare'ye verildi. Starcom, yılın Medya Ajansı Birincilik Ödülünü, Cereyan Medya ise Yılın Medya Ajansı Başarı Belgesini kazandı.

Medyanet'in internet kategori sponsoru, Tempo Medya'nın ise yerel medya kategori Radio Company'nin radyo kategori sponsoru, Digiboard'un digital signage kategori sponsoru, sponsoru oldukları organizasyonda ödül alan ajanslar ve çalışmaları belirlenerek, ödüller sahiplerine verildi.  

Arşiv

Etiketler