Facebook Akıllı Ekranı Facebook Portal Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Facebook Akıllı Ekranı Facebook Portal Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Facebook, özellikle görüntülü arama yapmak için yeni bir yol istediğinizi düşünüyor. Bu odaktan hareket hareketle, arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantı kurmanızı kolaylaştırmak için tasarlanmış video iletişim cihazları olan Facebook Portal ürünlerini kullanımınıza sunuyor.

Facebook Portal, Facebook'un geliştirdiği video iletişim araçlarıdır. Bunlar, dijital fotoğraf çerçeveleri gibi görünen ve kullanmaya başlayana kadar evinizde hoş bir şekilde durması için tasarlanan akıllı cihazlardır. Facebook, Portal serisinin görüntülü arama yapılabilen bu yeni nesil ekranları ile hayatınızdaki daha fazla insanın daha kolay bağlanmasına yardımcı olacağını umuyor.

Facebook Portal Akıllı Ekran Modelleri ve Özellikleri

AI destekli "Akıllı Kamera ve Akıllı Ses" teknolojisine sahip Facebook Portal ürün grubu, insanların hareketlerini otomatik olarak yakınlaştırıp izleyebilen bir kamerayla güçlendirilen Facebook Messenger ve WhatsApp aracılığıyla görüntülü sohbet sağlayan dört modelden oluşuyor: Facebook Portal Mini, Portal, Portal + ve Portal TV. Her bir modelin farklı tasarım estetiği var, ancak genel olarak görüntülü sohbete odaklanan Facebook Portal, görüştüğünüz diğer kişiyle aynı odada olduğunuzu hissettirmek istiyor.

Portal cihazları olan Portal Mini 8", Portal 10", Portal + ise 15,6" ekrana sahip.  Portal TV web kamerasına benzeyen bir cihaz veya PC'nizin üstüne ekleyebileceğiniz başka bir akıllı kamera cihazı olarak öne çıkıyor. Portal TV, TV'nizi dev bir görüntülü görüşme ekranına dönüştürmek için akıllı teknolojinin yanı sıra akıllı bir uzaktan kumanda ile birlikte sunuluyor. Tüm Facebook Portal cihazlarında şaşırtıcı derecede yüksek ses sağlayan dahili hoparlörler bulunuyor. Her birinde 720p görüntü yakalayabilen bir kamera ve arka plan gürültüsünü en aza indiren birden fazla mikrofon bulunuyor. Ayrıca çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 bağlantısı var. Dokunmatik ekranlar, sesli komutlar ve daha fazlası, Facebook Portal'ı kullanıcı dostu ve kullanımı kolay hale getiriyor. Verilerinizin güvenliği ilgili endişeler duyabilirsiniz. Elbette, internete bağlı hiçbir cihaz güvenli değildir, ancak Facebook Portal güvenlik ayarları ile alabileceğiniz birçok önlem de mevcut.

Facebook Portal fiyatı ne kadar? Diye merak edenler için belirtelim: 8 inçlik Portal Mini 129 $, 10 inçlik Portal 179 $, Portal+ 279$,  Portal TV 149$ perakende satış fiyatı ile sunuluyor.

Arşiv