2012 yılında piyasaya sunacağı ürünlerini görücüye çıkartan Exper markası, Bilgisayar ürün çeşitlerini arttırdığını gösterdi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz: “2010 yılından bu yana ürün ve hizmet tarafında gerçekleştirdiğimiz dönüşüm ile müşterilerimizden olumlu geri dönüş aldık. Böylece 2012'ye daha iddialı hazırlandık. AR-GE ve pazarlama ekibimiz ile masaüstünden dizüstüne, tabletten sunucuya kadar geniş bir alanda ürün geliştirme konusunda ciddi mesai harcadık. Yıl boyunca satışa sunacağımız yeni Exper'lerle oyun, müzik, yüksek performans, mobilite ve kullanacağı bilgisayarda estetik arayan herkese iyi bir deneyim yaşatıp, mutlu etmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Exper kendine bir başka hedef olarak da; bu yıl içerisinde 100 dolar fiyata sahip, İnternet'e bağlanabilen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekleri bir tablet hazırlamak.

.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal {margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:\"Times New Roman\",\"serif\";} .ExternalClass .ecxMsoChpDefault {font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt;} .ExternalClass div.ecxSection1 {page:Section1;}

Arşiv

Etiketler