Önceki yıllarda Stocholm, Amsterdam ve Hamburg'ta yapılan Eurobest Reklamcılık Festivali, bu yıl Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilecek. Eurobest Avrupa'nın reklam ve iletişim alanındaki çalışmaların değerlendirildiği bir organizasyon. 28 – 30 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan bu yılkı festivale de katılımın yüksek olması bekleniyor.

2010 yılında 37 farklı ülkeden gelen 900 civarında delegenin katılımıyla Hamburg'ta yapılan festivalde 4300'den fazla çalışma 8 kişilik jüri tarafından değerlendirilmeye alınmış ve ödül almaya hak kazananlar da yine festivalde açıklanmıştı. Çeşitli seminerlerin düzenlendiği festivalde ayrıca interaktif atölyeler de yer almıştı.

Cannes Lions CEO'su ve aynı zamanda Eurobest Organizatörlerinden birisi olan Philip Thomas da yaptığı açıklamada, Lizbon Valisi António Costa, Portekiz'li reklam ve iletişim sektörü mensupları ve Lions Portekiz resmi temsilcisi Multimedia Ourdoors'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Lizbon Valisi António Costa da, katılımcıları heyecanla beklediklerini ve Avrupa'da gerçekleştirilen en büyük yaratıcı festival olan bu organizasyonun, yaratıcılık alanında önemli pay sahibi olmak isteyen Lizbon'da gerçekleştirilmesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Arşiv

Etiketler