Ethisphere Enstitüsü tarafından hazırlanan en etik şirketler listesinde sağlık ve güzellik dalında L'oreal üçüncü kez ilk sırada yer aldı. Bu listeye girmeyi alışkanlık haline getiren ünlü kozmetik markası, 40 şirket arasından sıyrılarak bu ödülün sahibi oldu.

L'Oréal Grup Etik Direktörü Emmanuel Lulin; “L'Oréal bir kez daha ‘Dünyanın En Etik Şirketleri' arasına seçilmekten onur duymaktadır. Bu ödül, tüm dünyadaki çalışanlarımızın bağlılıklarının en güzel şekilde takdir edilmesidir. Ödül aynı zamanda, iş yaşamında uzun vadeli başarının, yüksek etik standartlar ve toplumla samimi bağlar üzerine kurulduğuna dair inancımızı pekiştirmiştir. Sağlam değerlere sahip bir şirket, güvenebileceğiniz bir şirkettir ve güven, bir şirketin sahip olabileceği en büyük değerdir” diyerek, L'oreal'in aldığı ödülden ne kadar mutlu olduklarını dile getirdi.

Etik şirketler listesini hazırlayan Ethisphere Enstitüsü Genel Müdürü Alex Brigham ise; “Güçlü bir etik, temel rekabet avantajı sağlar ve L'Oréal, kurumsal sorumluluğun, kârını artırmada oynadığı önemli rolün bilincindedir. Her yıl daha fazla şirket bu ödülü almak için çabalıyor. L'Oréal'in 2012 yılında Dünyanın En Etik Şirketleri arasında yer alması, şirketin etiğe ve doğruluğa bağlılık bakımından sektör lideri olduğunu ortaya koyuyor.” dedi.

Enstitü'nün listesine Amerikalı firmalar damgasını vurdu. 

Arşiv

Etiketler