Ebru Şallı 27-31 Mayıs tarihleri arasında pilates markası Ebruli ve farklı markaların ürünlerini markafoni'de tanıtacak. Ebruli markası yanında, A46, Afrodit Exclusive, Aldo, Armani Jeans, An Original Penguin, Batya Kebudi, Cerruti, Coach, Coppertone, Diesel, Dolce&Gabbana, DKNY, Eco Tools, Elizabeth Arden, Escada, Ipenama Giselle Bündchen, Killah, Lancaster, Lierac, Loft, Max Factor, Miss Sixty, N.G. Style, Puma, Shoes & More, Stefanel, The Sky, Tod's versace Jeans Coutire ve Toni & Guy markalarını da tanıttı.

Ebru Şallı Tan, ayrıca takı tasarımcısı Batya Kebudi tarafından kendisi için özel olarak hazırlanan bilezik ve kolyeleri de tanıttı. Ünlülerin tercih ettiği tasarımcılardan biri olan Batya Kebudi'nin Şallı için özel olarak hazırladığı bu koleksiyon ilk defa markafoni'de moda severlerin karşısına çıkacak. Koleksiyon mükemmellik teması taşıyor. Daire şeklindeki bilezik ve kolyelerin tamamı el yapımı olma özelliğini taşıyor.

Fabrika Photography'de gerçekleştirilen çekimlerde, Şallı'yı fotoğrafçı Mehmet Erzincan görüntüledi. Çekimlerin prodüksiyonu Erem Kargül, moda editörlüğü Mert Aslan üstlendi. Video ve backstage fotoğrafları Deniz Özgün'e, Ebru Şallı Tan'ın saçı Ali Yılancı'ya, makyajı da Gülüm'e ait.

Arşiv

Etiketler