Diyarbakır'da yapımı başlayan Kırklardağı Konaklarının reklamı, konut sektöründe bir ilke imza attı ve projenin tanıtımı Kürtçe ve Türkçe olarak yapıldı. Tanıtım broşürlerinin iki dilde hazırlandığı ve “Bi xêr be” – “Hayırlı olsun” sloganlarıyla duyurulan konut projesinin tanıtımına sadece Diyarbakır halkı değil, Suriye ve Irak'tan gelenler tarafından da ilgi gösterildi.

Sabah'ın haberine göre, Kırklardağı Konakları Diyarbakır'ın ilk lüks konut projesi olma özelliği taşıyor. Projenin ilerleyen dönemdeki tüm tanıtım film ve broşürleri de iki dilde hazırlanacak. Kırklardağı Konakları reklam kampanyası konut sektörüne yönelik olarak çeşitli kampanyalar hazırlayan Fikirevim imzası taşıyor.

Kırklardağı Konakları'nda fiyatlar metrekare başına 1400 TL'den başlıyor. 70 dönümlük bir alanda, 96 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin Aralık 2012'de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Gazi Köşkü, On Gözlü Köprü, Hevsel Bahçeleri ve Dicle manzaralı projenin içinde aynı zamanda otel, yüzme havuzları, teniz kortları, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurları gibi sosyal olanaklar da yer alacak.

Arşiv

Etiketler