ABb'nin başkenti Washington'da Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsorluğuyla sahaya çıkan futbolun iki devi FC Barcelona ve Manchester United maçı THY'nin tanıtımına önemli katkı sağladı. Manchester United'ın 2-1 kazandığı maça THY'nin marka elçisi olan ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant da davetli olarak geldi.

Bryant maçın devre arasında, top sektirerek 82 bin kişilik FedEx Stadı'nı coşturdu. Sporcu ayrıca, penaltı yarışmasını da kazanarak, futbol konusundaki yeteneğini de sergiledi. Ağustos ayında Washington-İstanbul doğrudan uçuşlarını haftada 6'ya çıkaracak olan THY için de sahada dev bir THY Posteri açıldı.

Manchester 22. dakikada Nani'nin golüyle öne geçti. Barcelona 70. dakikada Thiago ile durumu eşitlese de, 76'da Michael Owen Manchester'ın galibiyet golünü kaydetti. 2-1 biten maçın ardından, Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorumlu Yöneticisi Şeref Yalçın'ın Kobe Bryant ve menajeriyle bir araya geldiği öğrenildi. Bryant'ın Beşiktaş transferine olumlu bakarak, bazı isteklerde bulunduğunun bildirildiği görüşmenin ardından, Yalçın'ın da bu talepleri Başkan Yıldırım Demirören'e bildirmek için süre istediği kaydedildi.

Arşiv

Etiketler