20 Şubat tarihine kadar CNR Expo Fuar Mekezi'nde ziyaretçilere açık olan CNR Avrasya Boat Show'da bu yıl indirim ve kampanya yılı oldu. Türkiye ve dünyadan 400 tekne ve yat üreticisini buluşturan fuarda firmalar tarafından yüzde 40'a kadar indirimlerin yanında promosyonlar da düzenleniyor. Farklı segmentlerde yer alan bir çok tekne ve yatın sergilendiği fuarın en dikkat çekici kampanyası ise yat alana spor araba hediye eden kampanya oldu.

Riviera isimli Avustralya firmasının lüks yatlarının ithalatını gerçekleştiren IVI Yatch'ın kampanyasında, 1.2 milyon dolar değerindeki yatı alana, İstanbul Orhangazi'de üretilen 2 kişilik bir spor otomobili hediye ediliyor. Otomobilin de Avrasya Boat Show'a özel olarak üretildiği bu kampanya bir çok kişiden ilgi gördü.

Fuar'ın katılımcılarından Oruçoğlu Tersanesi, fuara özel yüzde 40'lık bir indirim kampanyası hazırladı. Anka Marin ve Anton Doa firmalarının da tekne fiyatlarına indirim yaptığı fuarda, Top Leisure Firması Sun Odyssey tekne serisini yüzde 30'u peşin olmak üzere, 36 ayı bulan vadelerle satışa sundu. İkinci el teknelerin de oldukça düşük fiyatlarla satıldığı fuarda, tekne alım satım, kiralama, yurt dışı ikinci el tekne satışı gibi hizmetleri olan Niyana Group da katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Arşiv

Etiketler