Alanının deneyimli isimlerinden Dr.Cüneyt Evirgen, Çilek A.Ş.'nin üst düzey yönetimine atandı. Evirgen bundan sonraki süreçte tecrübesini Çilek Yönetim Kurulu üyesi olarak kullanacak.

Dr. Cüneyt Evirgen'in Özgeçmişi:

Orta ve lise eğitimini Robert Kolej'de tamamladı. 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Matematik bölümlerinde çift ana dal yaptı. Aynı üniversitede pazarlama konusunda yüksek lisans yaptı. 1995 yılında yine pazarlama alanında Michigan State University'de doktora yaptı. Dr. Evirgen, Pazarlama Stratejileri, Pazar Araştırmaları, Uluslararası İş Yönetimi ve Perakendecilik konularında uzmanlık yapıyor.

İş Hayatı:

İlk iş deneyimi ABD'de IBC‘de (International Business Centers) başladı. 1994–2002 yılları arasında Türkiye'de Bileşim International Araştırma ve Danışmanlık A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü yaptı. 2003 – 2004 tarihleri arasında Koç Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi'nde Pazarlama, Küresel Pazarlama, Stratejik Marka Yönetimi konularında ders verdi. Evirgen, 2005 yılından bu yana Teknosa A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği yapıyordu.

Arşiv

Etiketler