\"\"Ülkemizde reklamcılık alanında faaliyet gösteren, pek çok reklam ajansı, başarılı reklam filmlerine imza atmaktadır. Bunun en yakın örneği geçtiğimiz sene, İlancılık Reklam Ajansının yapmış olduğu Canbebe reklam filmidir. Reklam ajansı yaptığı film tasarımında, kullandığı uygun sloganlarla, hoş görüntüleri birleştirerek, doğru mesajı iletmiş ve tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Reklamın başarısını ödüllendiren TAAN kuruluşu, aynı zamanda Türkiye'de de başarılı reklam tasarımlarını yapabilecek, yaratıcı reklamcıların bulunduğunu göstermiştir.

TAAN “Transworld Reklam Ajansları Ağı”'nın dünya çapında düzenlediği geleneksel titan ödüllerinde, İlancılık Reklam Ajansının hazırlamış olduğu, reklam filmini ödüllendirdi. Buna göre 48 üyeye sahip TAAN, "Canbebe Popona Göre" reklam sloganıyla televizyonlarda gösterilen Canbebe'nin reklamını ödüle layık görerek, Türkiye'deki reklam sektörünün yaratıcılık alanında ki çalışmalarına destek verdi. TAAN, başarı belgesi ile reklamı ödüllendirirken, dayanıksız tüketim malları kapsamında yapılan, başarılı bir reklam olduğunu belirledi.

Canbebe'nin farklılık gösteren kurumsal kimliğini, reklam filmi yansıtmaktadır. Geçen senenin mayıs ayından itibaren, yayınlarda dönen reklam filmi, Avrupa'da oldukça büyük bir Pazar payına sahip olan Ontex firmasının, bebeklerle beraber Türkiye'ye gelişini mizahi bir dille vermektedir. Üç boyutlu animasyonlarla desteklenen reklam filminin oluşumu, reklam ve akapella olmakta ve vokal seslerden oluşturulan cıngıl, güzel görüntülerle dikkat çekmektedir.

Arşiv

Etiketler