Türkiye'nini ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni'nin bu ayki konukları ünlü spor spikeri Burcu Esmersoy ve oyuncu Fırat Çelik oldu. Reklamların son dönemdeki gözde yüzlerinden Esmersoy ile Fransa'da yetişen ve yönetmen Thierry Harcourt tarafından keşfedilen Fırat Çelik kampanya çerçevesinde birçok ünlü markayı tanıtıyor.

İkilinin tanıttığı elbise, şort, mayo, bikini, tişört, çanta, şapka, ayakkabı 6 – 7 Temmuz tarihleri arasında yüzde 90'a varan indirimlerle sunulacak. Esmersoy ve Çelik Ferre kampanya kapsamında Milano, Emporio Armani, Armani Jeans, Alberto Guardiani, Versace Jeans Couture, Sergio Giorgianni, Calvin Klein, Mavi, Desa, Roman, Avva, Abercrombie, Miss Sixty&Energie, Stefanel, An Original of Penguin, NG Style, Afrodit Exclusive, Ümit Ünal Men, Özlem Süer, Dkaprol, Derya Delice, Essie, Lacoste, Diesel, Galvanni, Shoes&More gibi dünyaca ünlü markaları tanıtıyor.

Kampanya'nın çekimleri Süreyya V'te Mehmet Erzincan tarafından gerçekleştirildi. Çekimlerin prodüksiyonu Erem Kargül'e, moda editörlüğü ise Mert Aslan'a ait. Video ve backstage fotoğrafların Mete Yafet tarafından gerçekleştirildiği çekimlerde, Esmersoy ve Çelik'in saçları Ali Yılancı, makyajları da Gülüm E. İmzası taşıyor.

Arşiv

Etiketler