Finansbank'ın gençlere yönelik kredi kartı CardFinans GO, ‘Bizce Mümkün' sloganıyla Boğaziçi Caz Korusu'nun Avusturya yolculuğunu destekledi.

Boğaziçi Caz Korosu bir süre önce Metrodaki videosuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Boğaziçi Caz Korosu'nun 17 Temmuz 2011 Pazar günü sona erecek olan Dünya Koro Şampiyonası 1. World Choir Championships yarışmasından ödülle dönmesi bekleniyor.

Nisan ayından bu yana Facebook üzerinden sanal kahraman ‘Abilerin Abisi' aracılığıyla gençlerin isteklerini yerine getiren CardFinans GO, Boğaziçi Caz Korosu'na yardım etti. CardFinans GO, Boğaziçi Caz Korosu'nun Facebook'tan taptığı destek çağrısına Abilerin Abisi aracılığıyla destek verdi.

Boğaziçi Caz Korosu, geçtiğimiz yıl Çin'de düzenlenen ve en büyük ve prestijli uluslararası koral müzik etkinliği olarak gösterilen Dünya Koro Olimpiyatları'nda (6. World Choir Games), çağdaş müzik kategorisinde dünya ikincisi, oda korosu ve caz kategorilerinde de dünya üçüncüsü olarak, üç altın diploma ile Türkiye'ye dönmüştü. Koro ayrıca 2008 yılında Avusturya'nın Graz kentinde düzenlenen ‘Vokal Total' yarışmasında da , pop ve caz kategorilerinde gümüş diploma ödülü almaya hak kazanmıştı.

Arşiv

Etiketler