Şirket çalışanlarından oluşan müzik gruplarının yarıştığı ve 5 hafta süren “Ballantine's ile Sahne Şirketlerin” yarışmasının galibi AVEA çalışanlarından oluşan Musikişinas grubu oldu. 3 Haziran Cuma gecesi gerçekleşen finalde Citibank'ın Rockciti, Jotun Boya'nın Penguen Spirit, Lundbeck İlaç'ın Arsız, Turkcell'in Celloband ve Avea'nın Musikişinas adlı grupları yarıştı.

Milliyet Gazetesi Müzik Yazarı Tolga Akyıldız, Radyocu ve Müzik Eleştirmeni Şafak Karaman, Müzik Yazarı Murat Beşer, Rock FM Genel Yayın Yönetmeni Metehan Çakır, Sound Editör Cem Sarıoğlu ve Aydilge'nin jüri üyelerini oluşturduğu yarışmada rekabet ve heyecan son ana kadar devam etti. Geceye katılan dinleyiciler de keypadler aracılığıyla oylamaya katıldılar.

Musikişinas Grubu, Ballantine's özel ödülü olan ve 25 Haziran'da Paris Stade De France'da gerçekleşecek olan Black Eyed Peas konseri için ulaşım, konser bileti ve konaklamayı kapsayan hediye çekini kazandı. Birincilik ödülünün Ballantine's Pazarlama Direktörü Serpil Kılıçlı tarafından sunulduğu yarışmaya katılan finalist gruplara da plaket ve teşekkür belgesi sunuldu.

Arşiv

Etiketler