Aygaz, bağımsız kuruluş MerCoom, Inc. tarafında düzenlenen ve en prestijli kurumsal faaliyet raporu değerlendirme yarışmalarından biri olan 2011 ARC (Annual Report Competition) Ödülleri'nde iki ödül kazandı. Bu yıl 31 ülkeden 2100 firmanın başvurduğu yarışmada Aygaz, enerji şirketleri arasında ‘Genel Değerlendirme' kategorisinde ‘Altın ödül', ‘İç Tasarım' kategorisinde de ‘Bronz Ödül' kazandı.

ARC Ödülleri'nin iletişim profesyonellerinden oluşan jürisi tarafından değerlendirilen ve Aygaz'ın faaliyetlerini ekonomik, kurumsal ve çevresel açılardan ele alan rapor, Demirbağ Tasarım ile işbirliği içinde hazırlandı. Jüri raporları kapak tasarımı, CEO mektubu, iç tasarım, mesajın netliği, finansal verilerin sunumu ve kurumsal imajın yansıtılma biçimi açısından değerlendirdi.

ARC Ödülleri 1987 yılından bu yana veriliyor ve faaliyet raporu alanında dünyanın en büyük uluslar arası ödülleri arasında yer alıyor. En yüksek toplam puanı alan çalışmaların Altın, Gümüş ve Bronz Ödül ile ödüllendirildiği yarışmanın ödül töreni bu yıl 22 Eylül tarihinde New York Plaza Oteli'nde yapılacak. Burada ayrıca Altın Ödül kazanan raporlar, Best of Show seçmelerine de aday olacaklar.

Aygaz 2010 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP) düzenlediği Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde “Enerji-Petrol ev Gaz ile Tüketilebilir Yakıtlar” kategorisinde de Altın Ödül kazanmıştı.

Arşiv

Etiketler