Kuruluşunun 50. Yılını kutlayan Aygaz, hizmet kalitesini arttırmak için teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. 2006 yılından bu yana uygulanan uydu sipariş sistemi ‘Aygaz Ekspres''i geniş çaplı bir iletişim kampanyasıyla duyuran marka, bu hizmetiyle müşteri taleplerini en hızlı şekilde yerine getirmeyi amaçlıyor. Uygulama, gelen telefon siparişlerini uydu üzerinden en yakın servis aracına yönlendirerek çalışıyor.

Aygaz 15 Ekim 2010 tarihinden bu yana bir IPhone uygulamasına da sahip. ‘Aygaz, tüpgaz, otogaz' anahtar kelimelerinin girilerek ulaşılabilen uygulama şu anda kadar 1165 kişi tarafından indirildi. Kullanıcılar bu uygulama ile online sipariş verebiliyor, kendilerine en yakın Aygaz tüplügaz, Aygaz otogaz ve Mogaz bayisini görebiliyor. Adres girilerek bayi bulmanın yanı sıra, bayilere nasıl gidileceği bilgisi de çizilen rotalar yardımıyla öğrenilebiliyor. Ayrıca Aygaz tüplügaz ve Aygaz otogaz hakkında ürün, fiyat ve dönemlik kampanya bilgilerine ulaşılabiliyor. Uygulama içeriğinde ayrıca, doğru ve güvenli tüpgaz kullanımına dair de bilgiler mevcut.

Aygaz tüketici güvenliğini ve memnuniyetini önemseyen bir marka olma iddiasını desteklemek adına birçok çalışma gerçekleştiriliyor. Kullanıcılar Iphone uygulaması üzerinden yorumlarını ekleyebiliyor, ayrıca tüpgaz ile ilgili soru ve sorunlara cevap arayan Aygaz Hizmet Hattı'nın kendilerini aramasını da talep edebiliyorlar.

Aygaz 13 Ocak tarihinde de kısa sürede 4.389 hayran sayısına ulaşan ‘Aygaz Tüpgaz' Facebook fan sayfasını açtı. Bu sayfada ‘Tüpler Uzayda' reklam kampanyası çerçevesinde bir de yarışma düzenlendi. Aygaz markası ile ilgili soruların sorulduğu yarışmada bir dakika içinde en fazla soruya en çok doğru yanıtı veren kullanıcılar çeşitli ödüller almaya hak kazandılar. 21 gün süren yarışma boyunca sayfa 103 bin defa görüntülendi ve 3.851 kişi yarıştı. Hediye almaya hak kazanan 110 kişiye tebrik mektubu ve ödüllerini Aygaz Ekspres üyesi bayilerden alabilecekleri Parolu Aygaz kartları postalandı. Bu kartlarla müşteriler dönemli kampanya ve indirimlerden faydalanabilecekler.

Arşiv

Etiketler