Mizah Üretenler Derneği tarafından altıncısı gerçekleştirilen Mizah Ödülleri'nde, “Reklamda Mizah” kategorisinde Aygaz ödül almaya hak kazandı. “Tüpler Uzayda” anlayışı ile çekilen reklam filmi Aygaz Ekspres Sistemi'ni tanıtıyordu. Uydu aracılığıyla hızlı sipariş olanağı sunan sistemin tüketiciler açısından avantajı esprili bir dille anlatılmıştı.

Reklam videsunu izlemek için Tıklayınız

TBWA\\ISTANBUL tarafından hazırlanan kampanyanın reklam filminde Şamil Kafkas ve DJ Fattish adıyla tanınan Emrah Aslan Aygaz servis görevlilerini, Steven Waddington ve Allen Lidley de uzay istasyonunda tamirat yapan astronotları canlandırmıştı. Genel seslendirmesinin Özkan Uğur tarafından yapılan film Uygar Kutlu tarafından yönetilmişti.

Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması'nda otogaz reklam kampanyası ile otomotiv ürünleri kategorisinde “Gümüş Effie” kazanan Aygaz, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 14. kez düzenlediği Geleneksel Tüketici Ödülleri'nde de “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülünü almıştı. 50. Yılını kutlayan Aygaz bu kapsamda farklı etkinlikler ve kampanyalarına devam edecek.

Arşiv

Etiketler