Aygaz kuruluşunun 50. Yılını kutlarken, aldığı ödüllere iki yenisini daha ekledi. Aygaz bu yıl 8.'si düzenlenen Uluslar arası Stevie Ödülleri kapsamında iki ödül kazandı. Dünya çapında 200 kişilik bir jüri, Yüksek Onur Ödülü için 40'tan fazla ülkeden 300'den fazla kuruluş ve bireysel başvuruyu değerlendirdi.

Aygaz, insan kaynakları yönetiminde gösterdiği başarılar ile “Stevie® Yılın İnsan Kaynakları Takımı” Ödülü'nü ve sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla “Avrupa'da Çevre Sorumluluğu” kategorisinde “Yarın hava Nasıl Olacak?” projesiyle “Yüksek Onur” ödülünü almaya hak kazandı.

“Uluslararası Stevie Ödülleri”iş dünyasında sergilenen üstün performansların onurlandırıldığı dünyanın en kapsamlı ödül programlarından birisi. Stevie® (Yun. Taçlandırma) organizasyonu tarafından verilen ödüller 11 Ekim tarihinde Abu Dhabi'de düzenlenecek olan törenle sahiplerine verilecek. Stevie® Ödülleri Başkanı Michael Gallagher, bu yılın kazananlarını kutlayarak, 2011 yılında başvurularda yüzde 80 oranında artış olduğunu ve bu yükselişin ödüllerin önemini arttırdığını söyledi.

Aygaz Genel Müdürü yağız Eyüboğlu bir açıklama yaparak, 15 binden fazla çalışanla, nitelikli insan kaynağına yatırım yapan Aygaz'ın, İnsan Kaynakları Takımı Ödülü ile gurur duyduğunu söyleyerek, geçen yıl Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından verilen ödülden sonra, insan kaynakları yönetim sistemlerinin uluslararası bir değerlendirmede ödüllendirilmesinin dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Eyüboğlu, uluslar arası alanda birçok ödül alan “Yarın Hava Nasıl Olacak?” projesinin, Stevie değerlendirmesinde de ödüle layık görülmesinin bu alanda çaba gösteren herkese heyecan ve umut verdiğini kaydetti.

Arşiv

Etiketler