San Francisco merkezli bir cips markası olan Popchips, “Pop Kültür Genel Başkan Yardımcısı”nı arıyor. Markanın hayranı olan ünlü oyuncu Ashton Kutcher şirketin azınlık hisselerini almış ve Popchips'in sosyal pazarlama faaliyetlerini yürütmek üzere 2010 yılı haziran ayından bu yana çalışmalarına başlamıştı.

Pop Kültür Başkanı sıfatıyla görev yapan Kutcher, online kariyer sitesi Monster aracılığıyla kendisine bir de yardımcı aramaya başladı. Sosyal medya iletişimi yanında yaratıcı içerikler sağlamak konusunda da markaya destek veren oyuncu, markanın genişleyen dijital erişimi ve popüler kültür alanındaki varlığının artması nedeniyle böyle bir yardımcıya ihtiyaç duydu. Pozisyon için seçilen kişi yıllık 50 bin dolar ücret karşılığında, Kutcher ile doğrudan iletişim halinde çalışarak, orijinal dijital içeriğin yaratılması, markanın sosyal medya iletişiminin yürütülmesi ve Pop Kültür temasıyla gerçekleştirilecek olan etkinliklerde markanın saha muhabirliği görevlerinden sorumlu olacak.

Pozisyon için yapılacak başvurularda ülke sınırlaması yok. www.monster.com.tr sitesinden Popchips pop kültür genel başkan yardımcısı pozisyonuna başvurmak mümkün. Başvuran adayların değerlendirilmesi 14 Mart'ta tamamlanmış olacak.

Arşiv

Etiketler