Perakende sektöründeki 10. Yılını kutladığı şu günlerde Apple kullanıcıların karşısına yeni bir sürprizle çıkmaya hazırlanıyor. Ne olduğuna dair henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da, Apple'ın sürprizinin bir ürün ya da hizmet olacağı söylentisi teknolojik platformlarda konuşuluyor.

Apple perakende sektöründeki 10. Yıl dönümünü 19 Mayıs'ta kutlayacak. Bu doğrultuda bütün Apple Store'larda hazırlık başladı. Pazar gününe kadar bütün Apple Store'ların vitrinlerine siyah perdeler asıldı, 21 Mayıs'tan 22 Mayıs'a kadar ek çalışma süresi konan çalışanlarla bir gizlilik anlaşması imzalandı. Ayrıca çalışanlara açılışa adar her türlü iletişim cihazlarını kapalı tutma zorunluluğu getirildi.

BGR isimli teknoloji sitesi ise bir Apple çalışanından aldığı bilgiye göre, yeni ürünün mağazalara gönderilmeye başlandığını ve 22 Mayıs'a kadar teslimat işlemlerinin tamamlanacağını söyledi. Sitenin iddiasına göre, büyük bir gizlilikle teslim edilen ürünler kilitli kasalarda muhafaza ediliyor. Cumartesi günü satış ekipleri sürprizle ilgili özel bir eğitim alacak. Apple iPad'in tanıtımının ardından da benzer bir şekilde siyah perdelerle vitrinlerini örtmüştü.

Arşiv

Etiketler