Sadece Türkiye'de değil, dünyada da büyük markalar reklam yüzü olarak ünlü yıldızlar ile çalışmak istiyor ve bunun için büyük paralar ödüyorlar. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston da bu yıldızlardan birisi.

Yer alacağı bir reklam kampanyası için birkaç milyon doların gözden çıkarılması gereken ünlü yıldız Honda Paragon reklamını ücretsiz gerçekleştirdi. Yeni filmini tanıtmak için katıldığı The View adlı televizyon programında sunucu Aniston'a Greenwich Village'da 15 Milyon dolar değerinde bir daire aradığına dair söylentiler hakkında bir soru sordu ve konu ile ilgili çıkan haberin olduğu The New York Times gazetesini Ansiton'a uzattı. Aniston arka sayfasında tam boy bir Honda Paragon ilanının yer aldığı gazeteyi eline aldığında milyonlarca hayranının önünde saniyeler boyunca Honda'nın reklamını da böylece yapmış oldu.

Paragon Honda Genel Müdürü Brain Benstock böyle bir çalışmanın planlansa bile bu kadar iyi organize edilemeyeceğini ve o gün arka sayfada tam boy reklam verdikleri için memnun olduklarını söyledi. Kazara yapılan bu reklamın satışlar üzerindeki etkisi konusunda bir şey söylemek için henüz erken olduğunu söyleyen Benstock, sektörün içinde yer alan pek çok kişiden bunu nasıl yaptıklarına dair telefonlar aldığını da sözlerine ekledi.

Arşiv

Etiketler