Reklamcılar derneği tarafından ve bu sene 22'si düzenlenen Türk Reklam Sektörünün Oscar'ı Kabul edilen Kristal Elma Ödülleri 30 Haziran günü sahiplerine verildi.

Yarışmada, Anadolu Sigorta beş Kristal Elma, beş ikincilik ve 3 üçüncülük ile bu sene en çok ödül kazanan markası oldu. Anadolu Sigorta markasının Kristal Elma Ödülleri; Televizyon, Basın, Çok Mecralı Kampanya, En İyi Reklam Filmi Yapımı, Cast Özel Ödülü kategorilerinde elde edildi. Markanın kuruluşunun 85. Kuruluş yılı anısı kapsamında çekilen ve firmanın kuruluş hikayesini anlatan reklam filmi, -En İyi Reklam Film Yapımı- seçildi. Basın dalında ise markanın kazandığı ödül –Sporcular için Sağlık Sigortası-, televizyon ve çok mecralı kampanya dallarında ise –Kaza Geliyorum Demez- adlı tasarımlar Kristal Elma aldı. Markanın 5. Kristal Elma Ödülü ise, -Cast Özel Ödülü- kategorisindeydi. Kasko ile ilgili reklam filmi –Kamyoncu- karakteri ödül aldı.

Beş Kristal Elma hariç marka, konut sigortaları için çekilen reklamla –Radyo- dalında, ferdi kaza sigortası reklam filmiyle, -Açık hava Reklamcılığı kategorisinde – kaybetmek yok- cıngıl ile en iyi reklam müziği dalında 85. Yıl reklam filmi de, -en iyi reklam yönetmeni-, -dede- rolündeki performans ile de cast özel ödülü dalında da ikincilik aldı.

Anadolu sigorta markasının üçüncülükleri de; televizyon kategorisinde, -85. Yıl Kampanyası- radyo kategorisinde -Trafikte Tehlikeler- isimli reklam çalışması ile 85.yıl reklam filminde Atatürk karakteri -Cast Özel Ödülü- aldı.

Bu konuyla ilgili konuşan markanın Genel Müdürü Mustafa Su, markanın kendi alanında taşıdığı rolü, iletişim alanında da gösterdiğini, bu alanda her yıl ödül alarak bunu taçlandırdığını, belirtti. Su, ayrıca iletişim faaliyetlerinin kesintisiz devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.  

Arşiv

Etiketler