Akbank Büyük Kırmızı Ev internet sitesi, bağımsız bir kurum olan Interactive Media Council'in düzenlediği Interactive Media Awards'da (IMA) “Seçkin Başarı” ödülü kazandı. Dünyanın önde gelen web tasarım, yazılım, program ve reklam profesyonellerini bir araya getiren yarışma çerçevesinde, web siteleri tasarım, içerik, işlevsellik, kullanılabilirlik, web standartları, browserlarla uygunluk dallarında değerlendiriliyor. Dünyanın her ülkesinden katılımcıların yer aldığı IMA, yüksek standartlar sahip interaktif web sitesi projelerini ödüllendiriyor.

İnteraktfi dünyada kalite standartlarını yükseltmek ve en iyi uluslar arası örnekleri belirlemek amacıyla web sitesi tasarım, reklamcılık, halkla ilişkiler ve yayıncılık alanının önde gelen uzmanları tarafından kurulan Interactive Media Council'in ana sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın jürisinde de pek çok önemli isim yer aldı. Cadbury Schweppes Reklam Müdürü Romina Bonheur, Blip.tv Kurucu ortağı Dina Kaplan CNNmoney.com'dan Aaron Gallagher, Time Warner İş Geliştirme'den Nicholas Carlos gibi isimler jüri üyeleri arasında.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Akbank'ın, müşterilerine daha yakın olmak ve ihtiyaç duydukları her an her yerde yanlarında olmak amacıyla teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve uygulamalarla sektöre öncülük ettiklerini söyleyerek, Büyük Kırmızı Ev sitesi ile, Akbank müşterisi olan olmayan bütün ziyaretçilere mortgage konusunda uzmanlık sunduklarını söyledi. Alınan ödülün 2006'dan bu yana hizmet veren sitenin başarısını ifade ettiğini belirten Tözge, hizmetlerini geliştirerek sürdüreceklerini ifade etti.

Arşiv

Etiketler