AdSchool İstanbul Pazarlama İletişimi ve Reklam Tasarımı Yüksek Lisans Programlarına kayıtlar 14 Şubat 2011'a kadar uzatıldı.

Reklamcılık Vakfı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile kurulan AdSchool İstanbul'un tüm dünyada geçerli olan Yök'e akredite yüksek lisans programları sunuyor. Pazarlama İletişimi ve Reklam Tasarımı Yüksek Lisans Programları da stratejik düşünce ve nitelikli uygulamaların gelişebilmesi için uygulama ile teorik bilgileri buluşturarak genç profesyonelleri desteklemeyi hedefliyor. Programlar aynı zamanda Laureate International Üniversitesi'nin sunduğu olanakları da içeriyor. Ipsos KMG Araştırma da bilgi ortağı olarak araştırma derslerini destekliyor.

2010 – 2011 döneminde yeni uygulanmaya başlayacak olan Dijital Track ve Stratjik Track de, Yüksek Lisans program katılımcılarını, eğitim süreçlerinde yoğunlaşmayı tercih ettikleri alana yöneltiyor. Bu iki bölümde bulunan seçmeli dersler güncel pazarlama iletişimine dair konular ve uygulamalar çerçevesinde şekilleniyor.

Bilgi için: www.adschool.bilgi.edu.tr

Tel: 0212 243 93 53 Ömür Barutçu, omurv.org.tr Nokta Çelik, nokta.celikilgi.edu.tr  

Arşiv

Etiketler