Reklamcılık Vakfı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ortaklığıyla kurulan AdSchool Istanbul 5. Öğretim yılına başlıyor. Genç profesyonelleri desteklemeye devam eden AdSchool Istanbul'un YÖK'e akredite ve tüm dünyada geçerli Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans Programı Bilgi'nin Akademik gücüyle, Reklamcılık Vakfı'nın mesleki deneyimini bir araya getiriyor. AdSchool Istanbul Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı Ipsos KMG Araştırma tarafından da destekleniyor.

Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans Programı marka yönetimi, pazarlama iletişimi alanlarında kariyerini geliştirmek isteyen profesyonellere, bu alanlara yönelmek isteyen ya da ilişkili disiplinlerde lisans eğitimi almış olan genç mezunlar ya da akademik alana dönerek tazelenmek isteyen yetkin profesyonellerin katılımına açık.

Program bu yıl öneki yılarla göre daha esnek bir yapıya sahip. İki zorunlu derse ilave olarak oluşturulan yeni seçmeli ders listesiyle kişisel hedeflere daha uygun bir karma yapma olanağı sağlandı. Seçmeli dersler Strateji, yaratıcılık, dijital, marka üst başlıkları ve Bilgi 3.0 havuzundan seçilebiliyor. Bilgi 3.0'da 12 ders mevcut.

AdSchool Akademik kadrosu Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu, Doç. Dr. Selcen Öztürkcan, Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Yrd. Doç. Dr. Kaan Varnalı, Yrd. Doç. Dr. Özlem Hesapçı Sanaktekin, Dr. Barış Ursavaş, Dr. İrem Erdoğmuş, Ayşegül Molu, Celil Oker, Duygu Alptekin, Doğan Yarıcı, Haluk Sicimoğlu, Ebru Çapa, Kıvanç Bilgeman, Levent Erden, Meral Akyel, Meral Okay, Vural Çakır ve Ipsos KMG ekibinden oluşuyor.

19 Ağustos'a kadar devam edecek başvurular ve ayrıntılı bilgi için : www.adschool.bilgi.edu.tr

Başvuru ve Kayıt Takvimim

Başvuru: 4 Temmuz – 19 Ağustos 2011

Kabul Paneli: 22 – 26 Ağustos 2011 / 5-9 Eylül 2011

Kabul Bildirimi: 12 Eylül 2011

İdari Kayıt: 12 - 16 Eylül 2011

Ders Kaydı: 19 – 23 Eylül 2011

Program Başlangıcı: 26 Eylül 2011

Arşiv

Etiketler