Adidas markasının Hidayet Türkoğlu'nun rol alacağı reklam filmi, Temmuz'un başında yayına girdi. Türkiye A Milli Basketbol Takımı'na resmi olarak sponsor olan Adidas'ın, reklamında, NBA'deki temsilcisi Hidayet Türkoğlu oynuyor. Türkoğlu, üzerindeki formanın anlamını tüketicilerle paylaşıyor. Reklam ayrıca, milli basketbolcuların formasını tanıtmakta ve markanın sponsor oluşunun altını çiziyor. Türkoğlu reklamda, üzerinde kırmızı – beyaz formanın ışık yardımıyla öne çıkarılmasıyla, formanın anlamını anlatıyor.

Marka bu reklamla, formayı tanıtmakla birlikte, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası turnuvasına ve milli takıma dikkatleri çekmek istiyor. Türkoğlu, reklam filminin çekimlerini, eğlenceli ve samimi bir şekilde gerçekleştirdi. Tavırları doğaldı, milli takıma olan inancı ve motivasyonu ile de dikkat çekti. “bu forma bizim” adıyla yayına girecek olan markanın ilk reklam filminin arka plan görüntüleri de Hido hayranlarının hoşuna gideceğe benziyor.

28 Ağustos'ta başlayacak olan şampiyonada giyilecek olan milli forma, fonksiyonel, teknoloji ve tasarım açısından yeni unsurlar taşıyor. Forma adidas'ın Climacool® teknolojisine sahiptir. Özel kumaşı ısı ile teri buharlaştırarak dışarı atıyor. Tasarımı sade ve yakası kırmızı renk olarak tasarlanmış.  

Arşiv

Etiketler